Uživo: Ivanović štoper, Spajić i Brašanac debituju, Srbija - Jermenija 0:0

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ivanović štoper, Spajić i Brašanac debituju, Srbija - Jermenija 0:0

Fudbaleri Srbije nastavljaju hod po mukama u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i igraju protiv selekcije Jermenije od 20.45 na novosadskom stadionu "Karađorđe" pred praznim tribinama. Taj meč možete pratiti uživo uz Blicsport.rs.

Posle skandala sa dronom protiv Albanije u Beogradu, kazne UEFA i oduzimanja bodova, "orlovi" imaju minus i više nemaju ni nadu da mogu da se domognu šampionata u Francuskoj.

Selektor Radovan Ćurčić odlučio je da kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Branislav Ivanović igra u štoperskom tandemu zajedno sa debitantom Urošem Spajićem, a priliku da prvi put zaigra za A reprezentaciju dobio je i Darko Brašanac.

Srbija - Jermenija 0:0

Stadion: Karađorđe. Bez gledalaca. Sudija: Miroslav Zelinka (Češka).

Srbija: Stojković, Tomović, Ivanović, Spajić, Kolarov, Brašanac, Matić, A. Živković, Ljajić, Kostić, Mitrović.

Jermenija: Kasparov, Hajrapetjan, Andonijan, Arzumanjan, Mkojan, Mkrčjan, Gazarjan, Piceli, Mhitarjan, Ozbiliz, Movsisjan.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.