Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2021, 20:08

Uzburkani duhovi u Romi: Džeko i Pelegrini napali Fonseku

Traže vraćanje smenjenog tim-menažera Đanluke Gombera

Ovih dana ne vlada zimska idila u taboru Rome. Poniženje u derbiju Večnog grada od Lacija, a zatim i eliminacija u kupu od Specije. Tenzije se penju ka višim podeocima lestvice, a u centru pažnje su Edin Džeko i Lorenco Pelegrini koji su se suprotstavili treneru Paulu Fonseki zahtevajući povratak tim menadžera Đanluke Gombera.

Naime, Gomber i globalni sportski predstavnik kluba Manolo Zubirija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << “žrtvovani su” posle poraza od Specije koji bi se dogodio čak i da je Vučica uspela da slavi na kraju. Naime, Paulo Fonseka je izvršio šest izmena, jednu više od predviđene. Zbog ovakve greške, prema pisanju Il Mesađera, klub bi u budućnosti mogao da snosi posledice prilikom potpisivanja važnih ugovora, pored postojeće sramote kojoj je Roma već izložena.

Smena Gombera i Zubirije nije se dopala nekolicini fudbalera koji uživaju veliki uticaj u svlačionici, pa je prema pisanju Korijerea i Gazete danas došlo do verbalne rasprave tokom treninga u Trigoriji. Džeko i Pelegrini su istupili i u ime ekipe zahtevali povratak Gombera.

Tema su bili i slabi rezultati u poslednje vreme, odnosno taktički problemi u igri zbog kojih se poslednjih dana upire prstom u portugalskog stručnjaka. Postoje i spekulacije da mu je pozicija na klupi ugrožena.

Bilo kako bilo, Roma već za dva dana ponovo dočekuje Speciju, ovoga puta u Seriji A i Fonseki je jasno da samo pobeda može umiriti duhove.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.