Uzalud fantastični Vilijan, Čelsi udaren čekićem! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020, 23:10

Uzalud fantastični Vilijan, Čelsi udaren čekićem! (video)

Vest Hem uspeo da slavi veoma bitnu pobedu u borbi za opstanak.

Velika pobeda Vest Hema u borbi za opstanak u Premijer ligi i to protiv tima koji se bori za ulazak u Ligu šampiona - Čelsija. Ekipa Dejvida Mojesa je slavila sa 3:2 (1:1).

U prvom poluvremenu nismo videli previše interesantnih detalja sve do 40. minuta, jedino je Kristijan Pulišić imao kolosalnu priliku koju je morao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskoristi.

Igrao se 41. minut kada je upravo Kristijan Pulišić oboren u kaznenom prostoru, a odgovornost da šutira penal imao je Vilijan.

Ni ovoga puta nije promašio, pa je Čelsi umalo otišao na odmor sa golom prednosti.

Napisasmo "umalo", jer je Vest Hem uspeo da stigne do izjednačenja u nadoknadi vremena prvog poluvremena.

Učinio je to Souček, visoko je skočio i pogodio, zastao sa radovanjem jer je očekivao VAR, ali je na kraju proslavio pogodak za izjednačenje.

Vest Hem stiže do prednosti u 51. minutu utakmice, tada je Boven centrirao sa desne strane, Antonio je bio priseban i u padu je poslao loptu u mrežu za 2:1.

Nisu se dali fudbaleri Čelsija.

Vilijan je ponovo bio fantastičan, izveo je slobodan udarac sa 20 i kusur metara, gađao i pogodio, golman domaćih je samo ulepšao gol.

Vest Hem je uspeo da pobedi na ovom meču. Ekipa Dejvida Mojesa je savladala tim Frenka Lamparda golom Jarmolenka koji je briljantno istrčao kontru, uspeo da se otvori na šut i da pogodi suprotan ugao za veliku pobedu svog tima!

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vest Hem ponovo pobedio "plavce" i zakuvao borbu za Ligu šampiona

Izvor: RTS, 01.Jul.2020

Fudbaleri Vest Hema drugi put u sezoni pobedili su Čelsi, ovoga puta rezultatom 3:2. "Čekićari" su na svom stadionu, u 32. kolu Premijer lige, savladali gradskog rivala i dodatno zakuvali borbu za Ligu šampiona. . Nakon ovog poraza, ekipa Frenka Lamparda ostala je na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.