Izvor: MozzartSport.com, 20.Jun.2021, 18:13

Uvek kad pomislite da je gotovo, on vas iznenadi: Roben igrao meč za omladince Groningena

Veruje se da je nastup iskusnog asa vezan sa željom da odigra još jednu sezonu za Groningen i da na ovakav način želi da testira svoje telo, kako bi saznao da li je u stanju da izdrži još jendu sezonu

Uvek kad pomislite da je gotovo, legendarni Arjen Roben se iznova pojavi i ozbiljno vas šokira. Čuveni holandski majstor slobodno vreme ovog leta i egzotične destinacije očigledno je odlučio da zameni treninzima i utakmicama. Tako je u subotu, na iznenađenje svih, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odigrao pola sata za omladince Groningena protiv Utrehta.

Na Robenovu molbu, niko od aktera meča nije znao da će se on naći na terenu, pa je jasno da su mlade nade dve ekipe bile potpuno šokirane kada su ga videle u opremi.

"Odjednom se našao u postavi. Naravno, bilo je divno biti na terenu sa takvom svetskom zvezdom", rekao je Tejmen Blozejl.

Sa druge strane, kapiten Jorg Šruders kaže da je naslućivao da bi ovo moglo da se desi, jer je dan ranije video Robena.

"Arjen je u petak rekao - vdimo se sutra. Prvo sam mislio da bi mogao da dođe i gleda, ali kada se priključio na zagrevanju bilo je jasno. Mi igrači smo se već šalili međusobno da je možda vreme da zaigra. Takođe, sumnjao sam da li ću biti kapitenm ali trener mi je dao traku. Ipak, želeo sam da odstupim zbog Robena", dodao je Šruders.

Arjen Robben die een vriendschappelijke pot meespeelt met de JO18 van FC Groningen, prachtig! @fcgroningen pic.twitter.com/pWtmCpKfE8

Roben je odigrao pola sata, a potom otišao. Svi su bili pod utiskom njegove partije. Veruje se da je njegov nastup vezan sa željom da odigra još jednu sezonu za Groningen i da na ovakav način želi da testira svoje telo, kako bi saznao da li je u stanju da izdrži još jendu sezonu.

Prvi tim Groningena se okuplja naredne subote. Ništa još uvek nije poznato kada je u potanju Roben, ali deluje da ima dovoljno hrabrosti i motiva da se bori za mesto u timu. Ugovor mu zvanično ističe 30. juna ove godine, pa će biti zanimljivo videti da li će i dalje nastaviti da igra i oduševljava holandsku javnost.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.