Utvrditi isitinu o akcijama Energoprojekta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2017, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utvrditi isitinu o akcijama "Energoprojekta"

Dosta je propadanja velikih domaćih kompanija zarad nečijih sitnih interesa, čega smo se nagledali u prošlosti, zato je važno da se utvrde okolnosti u vezi s trgovinom akcijama "Energoprojekta", rekla je Blicu potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

List navodi da vlasnik kompanije "Napred" Dobrosav Bojović želi protivzakonito da preuzme "Energoprojekt" iako je uništio već nekoliko preduzeća.

Mihajlović je rekla da očekuje i od nadležnih organa koji kontrolišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tržište kapitala da obezbede poštovanje zakona i svih propisa u ovoj oblasti.

Dosta je propadanja velikih domaćih kompanija zbog nečijih ličnih interesa. Sada imamo priliku da se naše građevinske kompanije uzdignu i ponovo budu konkurentne na našem i na svetskom tržištu, rekla je Mihajlović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.