Izvor: RTS, 02.Feb.2021, 04:13

Utakmica Denvera i Detroita odložena pet minuta pre početka

Utakmica Denver nagetsa i Detroit pistonsa odložena je i neće biti odigrana u noći između ponedeljka i utorka. Duel u Koloradu odložen je neposredno pred početak, pošto je novinar Atletika Šems Čaranija potvrdio tu informaciju pet minuta pre početnog podbacivanja lopte.
Igrači obe ekipe već su izašli na zagrevanje "Bol areni" i bili spremni za početak, ali ih je onda sačekalo negativno iznenađenje.

Duel je morao da bude odložen >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog pozitivnog nalaza na koronavirus jednog od članova Pistonsa, posle čega su svi kontakti ponovo morali da budu iskontrolisani.
Ekipa Majka Melouna nalazi se u odličnoj formi, pošto je zabeležila šest pobeda u poslednjih sedam mečeva, uključujući i trijumf nad Jutom prošle noći, u kojoj je naš Nikola Jokić izjednačio rekord karijere.
Jokić je drugi put u karijeri postigao 47 poena i potom dobio nagradu za igrača nedelje u Zapadnoj konkurenciji.
Što se Pistonsa tiče, trebalo je duelom sa "grumenjem" da započnu turneju po Zapadu koja uključuje još utakmice sa Jutom, Finiksom i Lejkersima, ali će posle dodatnih testova biti poznato šta će od tih mečeva biti održano po planu.
Nagetsi su na učinku od 12 pobeda i osam poraza, dok je Detroit na 5-15.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokićev meč odložen dok su igrači bili na zagrevanju

Izvor: B92, 02.Feb.2021

Košarkaši Denver Nagetsa trebalo je u noći između ponedeljka i utorka da igraju protiv Detroit Pistonsa, ali je taj meč odložen...Zapravo, igrači su na zagrevanju samo nekoliko minuta pre početka utakmice saznali da se susret neće odigrati..."ESPN" je preneo da je u taboru Detroita konstatovano...

Nastavak na B92...

JOKIĆEV MEČ OTKAZAN! Duel Denvera i Detroita odložen samo nekoliko minuta pred početak!

Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2021

Košarkaši Denver Nagetsa trebalo je u noći između ponedeljka i utorka da igraju protiv Detroit Pistonsa, ali je taj meč odložen.. The post JOKIĆEV MEČ OTKAZAN! Duel Denvera i Detroita odložen samo nekoliko minuta pred početak! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.