Uskoro više nećete morati da plaćate promenu pola u World of Warcraft-u

Izvor: B92, 11.Jul.2020, 01:26

Uskoro više nećete morati da plaćate promenu pola u World of Warcraft-u

Blizzard je u nedavnom intervjuu priznao da je dugogodišnja naplata promene pola u njihovom čuvenom MMORPG naslovu bila velika greška. Ovo znači da će igrači u World of Warcraft Shadowlands ekspanziji biti pošteđeni sulude cene od 15 dolara.

Izvor: RUR Esports

Promena pola u WoW-u je uvek delovala kao stvar koja se ne treba naplaćivati. Blizzard se navodno osećao isto, ali su naglasili da nisu mogli na brzinu da promene sistem ovakve usluge, zbog čega se naplata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uklanja tek sada.

U novoj ekspanziji ćete imati priliku da promenite pol svog lika u berbernici, gde ste inače do sada menjali frizuru i njegov generalni izgled.

Tema ukidanja cene promene pola se verovatno nadovezuje na pitanje transrodnih likova u World of Warcraft-u. Na slici gore možete da vidite Pelagosa, prvog WoW transrodnog lika, koji će napraviti svoj debi u Shadowlands-u.

Da li mislite da je pojava transrodnih likova u WoW-u razlog za ukidanje ove naplate? Da li je Blizzard odavno trebao ovo da uradi?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.