Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 10:18

Ugovor na čekanju: Fonseka i Roma nadaju se finalu u Gdanjsku, a onda će sesti za sto

Portugalac pred produžetkom saradnje sa Rimljanima

Preživeli su na Olimpiku revanš sa Ajaksom. Dušanu Tadiću je poništen gol, a Roma se naša u polufinalu Lige Evrpe.

Iako ih tamo čeka Mančester junajted, Rimljani su optimisti po pitanju plasman u finale, posle čega slede pregovori sa trenerom i igračima. Neko će ostati, neko napustiti klub, a među prvima očekuje se da bude Paulo Fonseka. Portugalac ima ugovor do kraja seze, ali će verovatno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ostati na kormilu Vučice. Korijere delo Sport piše da se neće žuriti sa sastankom i da su trener i generalni menadžer Tijago Pinto dogovorili da on bude obavljen posle potencijalnog finala Lige Evrope u Gdanjsku, kom se svi u klubu nadaju.

I sam Fonseka govorio je nedavno na temu i ostavio utisak da ne brine.

"Ne znam hoću li biti trener Rome sledeće sezone, ali sigurno je da hoću u sledećoj utakmici. Nisam zabrinut za budućnost, a sve što me trenutno zanima je Roma".

Portugalac je na klupu Vučice došao leta 2019. iz Šahtjora, a prethodno je vodio Bragu, Pasoš Fereiru, Porto...

NEDELJA, 18.00: (3.20) TORINO (3.40) ROMA (2.25)

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.