Udovičić: Trka Beograd – Banjaluka dokaz uspešne sportske saradnje Srbije i Srpske

Izvor: B92, 22.Apr.2021, 15:39

Udovičić: Trka "Beograd – Banjaluka" dokaz uspešne sportske saradnje Srbije i Srpske

Međunarodna biciklistička trka „Beograd – Banja Luka” startovala je u četvrtak sa Trga Republike u Beogradu

Čak 175 učesnika iz 35 svetskih zemalja će kroz cilj u Banjaluci proći 25. aprila, nakon prođene četiri etape.

"Tradicija trke duga 15 godina još jedan je dokaz odličnih odnosa Srbije i Republike Srpske, a veliki broj učesnika iz inostranstva svake godine potvrđuje da smo zajedno uspešni organizatori međunarodnih sportskih takmičenja. Biciklistički >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << karavan koji je danas krenuo iz Beograda put Banja Luke najbolji je primer sporta koji ujedinjuje i otvara puteve saradnje u regionu. Pored toga, biciklizam na najbolji način promoviše zdrav stil života i turistički potencijal našeg regiona, i uveren sam da će svi učesnici tokom vožnje, pored sportskog iskustva, uživati i u lepotama našeg regiona, koje će doprineti da se ponovo vrate. Iz tog razloga, značaj ove trke je višestruk i uveren sam da će i ove godine ovo biti jedan od najuspešnijih sportskih događaja", izjavio je ministar Vanja Udovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar Udovičić: Trka „Beograd – Banja Luka” dokaz uspešne sportske saradnje Republike Srbije i Republike Srpske

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2021

Duga tradicija...Međunarodna biciklistička trka „Beograd – Banja Luka” startovala je danas sa Trga Republike u Beogradu, a 175 učesnika iz 35 svetskih zemalja će kroz cilj u Banjoj Luci proći 25. aprila, nakon prođene četiri etape...Међународна бициклистичка трка...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.