Ubedljiv trijumf Milana i prvenac novajlije iz Reala!

Izvor: Sportske.net, 09.Sep.2020, 18:51

Ubedljiv trijumf Milana i prvenac novajlije iz Reala!

"Rosoneri" slavili, raduju partije trojice fudbalera.

Fudbaleri Milana upisali su i treću pobedu na pripremama za nastupajuću sezonu, nakon Novare (4:2) i Monce (4:1) savladali su i Vićencu sa 5:1 (3:0).

Pioli je od starta izveo Donarumu, Kalabriju, Duartea, Mihelisa, Ernandeza, Krunića, Benasera, Kastiljeha, Čalhanoglua, Maldinija i Kolomba.

Poveli su "Rosoneri" u 11. minutu preko Kastiljeha, da bi u 23. minutu prednost Milana duplirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mladi Kolombo.

Već u 30. minutu bilo je i 3:0, drugi gol Samua Kastiljeha.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon 10 minuta igre u nastavku Gera smanjio na 3:1.

Ipak, u 75. minutu rezervista Brahim Dijaz, koji je nedavno stigao u klub na pozajmicu iz madridskog Reala, postiže svoj prvi pogodak u dresu Milana, da bi konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi postavio mladi Luka Stanga.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.