KRAJ: Rumunija - Srbija 0:0, Orlovi nisu iskoristili penal i igrača više (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 14.Okt.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Rumunija - Srbija 0:0, Orlovi nisu iskoristili penal i igrača više (VIDEO)

Orlovi gostuju u Bukureštu u okviru četvrtog kola Lige nacija

Rumunija - Srbija 0:0

Crveni karton: Tamaš 44'

Rumunija: Tatarušanu - Manea, Tamaš, Sapunaru, Toška - Baluta, Marin - Maksim (od 71. Rotariu), Stančiu, Draguš (od 45+3. Nedelčaru) - Tučudean (od 80. Kešeru)

Srbija: Rajković - Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić (od 77. Miletić) - Lukić, Maksimović - Gaćinović (od 63. Milinković-Savić), >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Tadić, Radonjić - Mitrović

Kraj 0:0

90. minut - Igraće se još tri minuta.

90. minut - Sergej Milinković-Savić je dobio žuti karton, isto kao i ;itrović, zbog prigovora posle faula u napadu.

87. minut - Konstantno napadaju fudbaleri Srbije, ali bez pravih prilika za gol.

80. minut - Poslednju izmenu je napravio Kozmin Kontra, Kešeru je zamenio Tučudeana.

79. minut - Mitrović dobija žuti karton zbog prigovora, nakon što mu je dosuđen faul u napadu po treći put na današnjoj utakmici.

77. minut - Nemanja R. Miletić debituje u dresu reprezentacije, zamenio je Rodića. Rukavina je prešao na levi bok, a Miletić će igrati na poziciji desnog beka.

74. minut - Odlično je Tadić centrirao, Mitrović još bolje glavom šutirao, ali najbolja je nažalost bila odbrana Tatarušanua, koji je izvukao loptu koja je išla pod prečku i izbio je u korner.

71. minut - Druga izmena u selekciji Rumunije, Rotariu menja Maksima.

70. minut - Žuti karton za Razvana Marina, koji je faulom zaustavio kontranapad.

68. minut - Primio je Mitrović loptu, okrenut leđima golu, na ivici šesnaesterca, sjajnim driblingom izbacio Nedelčarua i šutirao, ali odbranio je Tatarušanu.

65. minut - Rodić dobija žuti karton posle oštrog starta.

63. minut - Prvu izmenu pravi Mladen Krstajić. Sergej Milinković-Savić ulazi u igru umesto Mijata Gaćinovića.

56. minut - Rajković je imao duel van kaznenog prostora sa jednim rumunskim fudbalerom, koji je napravio očigledan faul, ali ga glavni arbitar Blom nije dosudio, pa je bilo opasno po Orlove jer je gol bio prazan, ali Rumuni to nisu iskoristili.

55. minut - Ubacio je Tadić loptu sa desne strane u srce šesnaesterca, ali su se spetljali Mitrović i Gaćinović, pa je na kraju Radonjić šutirao, ali je izblokiran.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Poluvreme 0:0

45+4. minut - Maksim dobija žuti karton zato što je tražio karton za Milenkovića posle faula srpskog defanzivca.

45+3. minut - Kontra pravi izmenu da bi zatvorio rupu nastalu isključenjem Tamaša. Nedelčaru je zamenio Draguša.

Promašen penal 45+1. minut - Užasno je šutirao Tadić sa bele tačke. Lopta je završila daleko van okvira gola.



Penal za Srbiju i crveni karton za Rumuniju 44. minut - Mijat Gaćinović je krenuo glavom na loptu u šesnaestercu domaće reprezentacije, a Tamaš je visoko podigao nogu, kramponima zakačio po licu našeg fudbalera i dobio direktan crveni karton.

39. minut - Kakva prilika za Gaćinovića! Radonjić je idealno ubacio loptu po zemlji na peterac sa leve strane, ali Mijat Gaćinović nije uspeo da postigne pogodak, već je šutirao pored gola.

35. minut - Dobar pokušaj Draguša iskosa, ali lopta je zakačila Milenkovića i završila u korneru.

30. minut - Rodić je centrirao, Mitrović glavom šutirao, ali je Tatarušanu odlično odbranio. Ipak, i da je naš napadač zatresao mrežu, gol ne bi važio jer je sudija Blom svirao faul Mitrovića u skoku.

28. minut - Odličan udarac Razvama Marina iz slobodnog udarca sa nešto manje od 30 metara, ali Rajković je fenomenalno odbranio i odbio loptu u korner.

25. minut - Šutirao je Stančiu sa 18 metara, posle sjajnog prodora, ali pravo u Rajkovića.

20. minut - Veliku šansu propustio je Aleksandar Mitrović. Odlično se snašao na 30-ak metara od gola, došao do lopte i krenuo ka golu Rumuna bez protivničkih igrača ispred sebe. Šutirao je sa ivice kaznenog prostora, ali loopta je prošla tik pored stative.

11. minut - Prvi pokušaj na utakmici imali su Rumuni. Stančiu je šutirao sa distance, ali traljavo, pa je Rajković bez muke zaustavio loptu.

10. minut - I dalje traje početno odmeravanje snaga. Golmani su bez posla od početka meča.

3. minut - Utakmica je nastavljena.

1. minut - Bakljadu su napravili rumunski navijači, pa je sudija Blom prekinuo meč dok se dim ne raziđe.

Utakmica je počela - Početni udarac izveli su reprezentativci Srbije.

Utakmica se igra u neobičnom terminu za reprezentativni fudbal, glavni arbitar Kevin Blom iz Holandije će znak za početak meča dati u 15 časova.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.