MINIMALAC ZVEZDE U KRUŠEVCU: Ohi heroj crveno-belih, na korak su od titule

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2022, 18:03

MINIMALAC ZVEZDE U KRUŠEVCU: Ohi heroj crveno-belih, na korak su od titule

Tri boda arhivirana.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su minimalnim rezultatom ekipu Napretka u Kruševcu u meču 6. kola plej-ofa Superlige Srbije.

(33 Ohi)

NA utakmici nije bilo mnogo uzbuđenja, ni prilika, a jedini pogodak postigao je Ohi posle gužve u šesnaestercu domaćih, u 33. minutu meča.

Crveno-belima je takođe poništen pogodak, kada je Gajić u 49. minutu zatresao mrežu Vasiljevića. U toj situaciji sudija je procenio da je Ben >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz nedozvoljene pozicije smetao golmanu gdomaćih, te je ostalo 1:0 za Zvezdu.

Ovom pobedom ekipa Dejana Stankovića stigla je na svega korak do titule, pošto sada ima pet bodova više u odnosu na Partizan, ali i meč više. Aktuelnom šampionu nedostaje još bod da obezbedi titulu, a uz kiks crno-belih, odbranili bi naslov šampiona.

U poslednjem kolu, Zvezda 21. maja dočekuje Voždovac, dok Napredak gostuje Čukaričkom.

Делије ❤️🤍🔥#fkcz pic.twitter.com/2B6NxXROPq

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) May 15, 2022

Гол Милана Гајића који није признат!!!

Фсс мафија!!!#fkcz pic.twitter.com/S5oW8o8zW0

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) May 15, 2022

Гоооол Охи Омојуанфо ❤️🤍🔥

1:0#fkcz pic.twitter.com/p7ioCymkvn

— Ranjeni orao🇷🇸❤️🤍 (@Ranjeniorao4) May 15, 2022

A minute of silence is being observed for our former player and coach Stevan Ostojić, who sadly passed away aged 80.

Rest in peace. 🔴⚪ #fkcz pic.twitter.com/GPQSPQXEhS

— FK Crvena zvezda in English (@crvenazvezda_en) May 15, 2022

Još samo dva koraka ostala su crveno-belima do odbrane titule, pošto imaju dva boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu Partizana.

Ekipa Dejana Stankovića je posle remija u večitom derbiju (0:0) vezala četiri trijumfa, kojima grabi ka osvajanju nacionalnog prvenstva. Pored toga, crveno-beli su pre četiri dana deklasirali Novi Pazar u polufinalu Kupa Srbije sa 8:0.

Sa druge strane, Napredak je zakucan za dno plej-ofa, sa pet vezanih poraza, a poslednji u nizu bio je od TSC-a u Bačkoj Topoli (0:2).

Ove sezone Zvezda je najpre savladala napredak na Marakani minimalnim rezultatom, a onda slavila i u Kruševcu sa 2:0.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.