UZBUNA NA KAMP NOU: Kuman doživeo DVOSTRUKI udarac u Madridu! Barsa izgubila bodove i NJEGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2020, 09:11

UZBUNA NA KAMP NOU: Kuman doživeo DVOSTRUKI udarac u Madridu! Barsa izgubila bodove i NJEGA (VIDEO)

Baš ih poteralo.

Peh za pehom tera Barselonu. Pre sedam dana tim sa Nou Kampa ostao je bez Ansu Fatija, koji je podvrgnut operaciji meniskusa, da bi u derbiju protiv madridskog Atletika trener Katalonaca Ronald Kuman izgubio je još jednog važnog "vojnika".

U 60. minutu meča sa Jorgandžijama, koji je Atletiko rešio u svoju korist rezultatom 1:0, povredio se iskusni defanzivac Đerar Pike.

Reprezentativac Španije je u suzama i bolovima napustio teren >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Vanda Metropolitan" stadiona, kada mu je Anhel Korea nehotice u padu priklještio koleno, pošto je prethodno izgubio ravnotežu.

Kako prenose vodeći španski mediji, povreda je takva da će Pike izostati šest do osam nedelja, jer je istegao ligamente desnog kolena.

Sa "Nou Kampa" je stigla potvrda da nije u pitanju kidanje ligamenata, što bi značilo kraj sezone za iskusnog štopera.

Pikeov izlazak sa terena je produbio niz problema, na centralnim pozicijama u odbrani, koji prate španskog giganta.

Podsetimo, opcije na njegovom mestu Samjuel Umtiti i Ronald Araužo, takođe se oporavljaju od povreda i nisu bili u konkurenciji za derbi sa Atletikom, dok su van stroja Buskets i već pomenuti Fati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.