UZ RAME LEGENDI: Nole je ponovo NAJBOLJI na svetu! Đoković se izjednačio sa velikim IDOLOM! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2018, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZ RAME LEGENDI: Nole je ponovo NAJBOLJI na svetu! Đoković se izjednačio sa velikim IDOLOM! (FOTO)

Planeta se klanja Đokoviću.

Vodeći teniser planete Novak Đoković šesti put zaredom proglašen je za najboljeg igrača sveta, po izboru Međunarodne teniske federacije (ITF), čime se po broju izjednačio sa legendarnim Amerikancem i svojim velikim idolom Pitom Samprasom.

IZBOR ESPN: Ovi sportisti su OBELEŽILI 2018. godinu! Novak završio ISPRED Hrvata! (FOTO)

ČILIĆ NASMEJAO TENISKI SVET: Kad pročitate izjavu Hrvata, umrećete od smeha (FOTO)

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />SKANDAL U HRVATSKOJ: Igrači Hajduka UHVAĆENI kako piju, puše i igraju POKER! Torcida PRETI (FOTO)

- Veoma sam počastvovan što sam ponovo proglašen za ITF svetskog šampiona! Posebno sam ponosan na ovo dostignuće pošto sam prošao kroz težak period, ali deo mene je uvek verovao da mogu da se vratim na vrh. Veliko je zadovoljstvo što sam se pritom izjednačio sa Pitom Samprasom po broju ovih priznanja - oglasio se Novak Đoković posle novog priznanja.

Nole je u prethodnoj sezoni osvojio dva Gren slema i ponovo zaseo na čelo teniske liste, iako je u aprilu bio 22. na svetu. Narednu sezonu Đoković će otvoriti 28. decembra na egzibicionom turniru u Abu Dabiju gde ga u polufinalu čeka pobednik duela Karen Hačanov (Rusija) - Dominik Tim (Austrija). Posle toga, Đoković odlazi u Dohu na ATP turnir iz serije 250.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.