UŠAO U RIJALITI I PRAVI HAOS: Bivši fudbaler Zvezde stavio ruku u zadnjicu, a onda je... FUUUJ! Nešto najodvratnije što ste videli! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2018, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠAO U RIJALITI I PRAVI HAOS: Bivši fudbaler Zvezde stavio ruku u zadnjicu, a onda je... FUUUJ! Nešto najodvratnije što ste videli! (VIDEO)

Da povratite...

Bivši fudbaler Crvene zvezde Blagoj Georgijev učestvuje u bugarskom „Velikom bratu“, gde se istakao vrlo nekultunrim ponašanjem, Ma, kakvi nekulturnim, već prostačkim ponašanjem.

Georgijev se potpuno opustio u društvu starleta i ostalih VIP zvanica, pa se „proslavio“ tako što je spustio ruke u donji veš u predelu zadnjice, a zatim je mirisao prste i grickao nokte i to uživo pred milionskim auditorijumom.

Georgijev je svoj ritual >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovio više puta tokom večeri dok je ležao pored devojke Zlate Rajkove. Bio je odličan dribler, sada farba na drugom terenu...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.