UŠAO SAM U SVLAČIONICU I REKAO IM... Ivanović nikad iskreniji - svi su treneri MALO LUDI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 23:14

"UŠAO SAM U SVLAČIONICU I REKAO IM..." Ivanović nikad iskreniji - svi su treneri MALO LUDI

Ništa ne zamera igračima.

Košarkaši Crvene zvezde su izgubili kao domaćini od Partizana sa 78:79 (18:20, 19:25, 17:12, 24:22) u meču 21. Kola Evrolige.

Trener crveno-belih Duško Ivanović objasnio je osnovni problem tima.

- Velika je razlika između izgubljenih i osvojenih lopti. Mi smo hteli da dobijemo meč brzo, brzo, brzo, ali ne može. Protiv nas je odličan tim, tako da se nije moglo tako

Upitan je zašto je malo koristio Nemanju Nedovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u drugom poluvremenu i da li je nešto ljut na njega.

- Svi su treneri malo ludi. Kakva ljutnja? Pa nema to veze. Da li ću da zamerim nekome? Ma nema šanse. Niko nije podbacio, nije bitno kako neko igra nego šta on da. Svi koji su igrali su dali sve od sebe. Ušao sam u svlačionicu i rekao im mirno spavajte. Igraćemo mi još sa Partizanom i što kaže Matija Bećković: "Ćeraćemo se još."

Publika?

- Naša publika je bila super i ja sam čestitao navijačima Partizana. Naša publika je bila odlična, to je naša pobeda.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.