UMALO DA PADNE PESNIČENJE: Predstavnici Olimpijakosa i Panatinaikosa u NOVOM klinču (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMALO DA PADNE PESNIČENJE: Predstavnici Olimpijakosa i Panatinaikosa u NOVOM klinču (FOTO)

Presedan na sastanku čelnika velikana iz Atine.

Taman kada se pomislilo da bi zaraćene strane Olimpijakosa i Panatinaikosa mogli da zakopaju "ratne sekire", usledio je novi skanda. Ministar sporta Vlade Grčke Jorgos Vasilijadis okupio je čelnike klubova iz Pireja i Atine, sa ciljem da se smire strasti pred naredni derbi koji se igra u nedelju.

Umesto srećnog epiloga i dogovora da se utakmica odigra, došlo je do nove skandalčine. Kako prenose grčki mediji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gazda PAO Dimitris Janakopulos iz protesta je napustio sastanak jer su ga, kako tvrdi, predstavnici Olija, braća Angelopulos i potpredsednik crveno-belih Jorgos Skindilias, vređali i gurali.

Iz tabora Olimpijakosa iznose drugačije svedočenje, gigant iz Pireja tvrdi da je Janakopulos pljunuo nekoga iz delegacije Olimpijakosa.

- Gospodin Skindilijas je pretio da će da me istuče. Nedavno sam imao operaciju. Sada sam van zgrade, ali zovem vlasnika Olimpijakosa Georga Agelopulosa da dođe i udari me. Ne razumem zašto je sada organizovan ovaj sastanak. Postoje zakoni i oni moraju da se poštuju – rekao je Janakopulos.

A strange night ended in Athens with Dimitris Giannakopoulos broadcasting live on IG himself shouting chants about Olympiacos being relegated to Aggelopoulos brothers https://t.co/6bfHhJs4WD

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) March 15, 2019

Očigledno da će se na "pomirenje" sačekati neka nova prilika. Podsetimo, cela frka nastala je zbog sudija i meča u polufinalu Kupa, posle kojeg su iz Olimpijakosa tražili da naredne utakmice sa Zelenima sude arbitri iz druge države.

Zanimljivo da su oba kluba istakla volju da pristupe ABA ligi, slali pisma čelnicima regionalnog takmičenja, međutim, posle ovakvih poteza, evidentno su oba grčka velikana od te ideje prilično daleko.

Pogledajte kako izgleda Ebi Klensi, supruga engleskog fudbalera Pitera Krauča.

I’m obsessed with this swimsuit !! This is one of my favourite pieces from the collection @lipsylondon #abbeyclancyxlipsy available now 💋🌴#ad

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Feb 28, 2019 at 2:29am PST

💋💋💋

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Nov 1, 2018 at 1:42pm PDT

Happy Monday ☀️☀️☀️

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Oct 29, 2018 at 11:07am PDT

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Aug 24, 2018 at 5:37am PDT

Take me back to the beach 🖤

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jul 27, 2018 at 7:52am PDT

Shameless selfie

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jun 13, 2018 at 5:24am PDT

🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️🧜🏼‍♀️

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Jun 11, 2018 at 11:03am PDT

This sky

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on May 28, 2018 at 4:14am PDT

Beachy

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on May 28, 2018 at 1:22am PDT

😎😎😎

A post shared by Abbey Clancy (@abbeyclancyofficial) on Oct 5, 2017 at 1:53am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.