UKRALI MU SEF DOK JE BIO NA UTAKMICI: Zvezdi Čelsija opljačkali kuću (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 16:55

UKRALI MU SEF DOK JE BIO NA UTAKMICI: Zvezdi Čelsija opljačkali kuću (VIDEO)

Neprijatno iskustvo za mladog fudbalera.

Čelsi je u utorak pobedio Zenit 1:0 u prvom kolu grupne faze Lige šampiona, a Ris Džejms, bek "Plavaca", imao je neverovatnu noć.

Naime, dok je fudbaler igrao meč, lopovi su u tom trenutku provalili u njegovu kuću i ukrali sef.

Fudbaler je odmah prijavio pljačku, a kompletan video snimak iste, na kom se vidi kako kriminalci ulaze, probijaju kapiju i uvlače sef u automobil je postavio na Instagram.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by Reece James (@reecejames)

- Dok sam igrao meč LŠ, grupa lopova je kukavički provalila u moju kuću. Uspeli su da uzmu teški sef u kom se nalaze neki moji lični predmeti. Nemam nakit u kući, tako da su u sefu bile samo moje medalje: ona Liga šampiona, Superkupa i drugo mesto na EURO - napisao je Džejms i dodao:

-Ta čast mi nikada ne može biti oduzeta, čak i ako nemam medalje za to. Međutim, obraćam se svim svojim navijačima Čelsija i Engleske da mi pomognu da identifikujem i osudim ove zlotvore koji neće moći da žive mirno sve dok ih ne pronađemo. Policija moji agenti i Čelsi rade na tome, imamo čvrste tragove ko su krivci. Približavamo im se.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.