UHAPŠENA MANEKENKA: Lažno OPTUŽILA fudbalera Milana za silovanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHAPŠENA MANEKENKA: Lažno OPTUŽILA fudbalera Milana za silovanje

Dokazano da nije govorila istinu.

Ruska manekenka Luisa Kremljeva uhapšena je pod optužbom da je podnela lažnu prijavu protiv fudbalera Tea Hernandeza u junu 2017. godine. Francuz je u tom trenutku tek potpisao ugovor sa Real Madridom.

Ona je pre dve i po godine, sada aktuelnog, igrača Milana za seksualni napad tokom noćnog izlaska u Marbelji. Kremljeva je rekla da je fudbaler, na parkingu, pokušao da je prisili na seks i kada ga je odbila on ju je pretukao, javila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je španska "Marka".

🇷🇺 Two years ago, Russian model Luisa Kremleva filed a rape complaint against Theo Hernandez after a night out in Marbella.

Yesterday, the police arrested Kremleva on charges of having filed a false complaint after she made up the story.

Disgusting lying scumbag. 🤦‍♂️🤮 pic.twitter.com/pUCiZs13qm

— FutbolBible (@FutbolBible) January 17, 2020

Sud je, prošle godine u odbio prijavu Ruskinje pod obrazloženjem da su kontradiktornosti u priči očigledne. Takođe, na snimku nadzorne kamere sa parkinga ne vidi se bilo kakav znak agresivnog ponašanja, kao i to da se sasvim Kremljeva normalno vratila u noćni klub s Hernandezom.

Ginekološkim pregledom utvrđeno je da su Hernandez i Kremljeva imali seksualni odnos, što fudbaler nikada nije negirao. Ruskinja je optužila Tea ida ju je, te noći, drogirao, ali u njenom telu nije pronađena droga.

Sada su sve optužbe okrenule protiv nje. Tužilac je optužio Kremljevu da je izmislila zločin i sada traži pritvor za nju.

Објава коју дели LK 🇪🇸🇷🇺 (@luisa.kremleva) дана 2. Нов 2019. у 11:51 PDT

Clossing party at @kokunoceanclub

Објава коју дели LK 🇪🇸🇷🇺 (@luisa.kremleva) дана 29. Сеп 2019. у 11:02 PDT

🏝

Објава коју дели LK 🇪🇸🇷🇺 (@luisa.kremleva) дана 25. Сеп 2016. у 4:47 PDT

Објава коју дели LK 🇪🇸🇷🇺 (@luisa.kremleva) дана 3. Јул 2016. у 11:32 PDT

Објава коју дели LK 🇪🇸🇷🇺 (@luisa.kremleva) дана 23. Нов 2019. у 9:17 PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.