UGOVOR NA PET GODINA: Bivši reprezentativac Srbije potpisao za Bulse

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 12:43

UGOVOR NA PET GODINA: Bivši reprezentativac Srbije potpisao za Bulse

Spreman da se podredi timu.

Nemanja Krstić je potpisao petogodišnji ugovor sa Kapfenberg Bulsima koji dolaze iz Austriji.

Bivši član reprezentacije Srbije sa kojom je igrao na prvenstvu Evrope 2013. godine u Sloveniji, produžio je ugovor sa Austrijancima, gde je bio i pre četiri godine.

Wer sichert sich den ersten Matchball im Kampf um den BSL-Titel?

Das dritte Finalspiel zwischen den #Swans Gmunden und den Kapfenberg #Bulls - jetzt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << live auf Sky Sport Austria 1! 🏀🔥#SkyBSL pic.twitter.com/JAtu5gP3zb

— Sky Sport Austria (@SkySportAustria) May 13, 2021

- Nemanja je naš ključni igrač. Nema dana u kojem on ne daje 100 odsto sebe. Uvek je tu, uvek spreman da se podredi timu. Svima je jasno da je najbolji igrač u ligi. A sada se nadamo da će igrati sa još više samopouzdanja zahvaljujući novom ugovoru. To što je prihvatio da potpiše ugovor na pet godina je senzacionalna stvar za nas - rekao je Mihael Stepajzer.

On se ove sezone vratio u Austriju i sa Kapfenbergom stigao do finala plej ofa kao i do četvrtfinala Kupa. Nemanja je bio prvi strelac ekipe sa 15,5 poena.

Rusiji bi večeras (21.00) protiv Danske verovatno i bod "završio posao" za plasman dalje, ali Danci se nisu predali: ako savladaju Ruse, a Finci izgube od Belgije, mogu i do drugog mesta. Kvota na Dansku je 1,82, na iks 3,50, a na Rusiju 4,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Rusija - Danska

Karijeru je počeo u Hemofarmu, da bi posle nastupao za Megu, Igokeu, Mornar, Dinamik, Novi Pazar i Solnok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.