UFC sprema spektakl: Revanš Adesanje i Vitakera

Izvor: B92, 26.Okt.2020, 15:49

UFC sprema spektakl: Revanš Adesanje i Vitakera

Revanš meč za titulu šampiona lake kategorije će biti spektakularan, najavio je prvi čovek UFC–a, Dejna Vajt.

Po okončanom UFC 254 Dejna Vajt se pojavio na konferenciji za medije i najavio spektakularnu borbu, revanš Roberta Vitakera i Izraela Adesanje.

Vitaker je upravo na UFC 254 pobedio Džereda Kanonijera, dok je Adesanja nedavno nokautirao Paula Kostu Borahinju i zadržao šampionski pojas srednje kategorije.

Popularni "Bobby Knuckles" i "Broken >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Native" bi doneli spektakularan meč u revanšu, smatra Dejna Vajt, a ništa protiv sigurno nemaju ni MMA fanovi.

"Uzbuđen sam na pomisao o tom revanšu, ta borba trenutno ima najviše smisla. Adesanja ima mnogo opcija u ovom momentu, ali mislim da je najrealnije da pruži šansu Vitakeru. Očekivao sam da Kanonijer bude teži protivnik, ali Vitaker je delovao gotovo savršeno, pa mislim da sledeći protivnik treba da bude Izrael Adesanja", smatra Dejna Vajt.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.