UFC: Kontroverzan poraz Stefana Sekulića VIDEO

Izvor: B92, 25.Apr.2021, 08:26

UFC: Kontroverzan poraz Stefana Sekulića VIDEO

Stefan Sekulić poražen na velikom povratku.

Stefan Sekulić je odradio svoj prvi UFC meč još od 2018. godine, pošto je odradio suspenziju za nedozvoljene supstance nakon oporavka od povrede.

On je poražen od Dvajta Grenta podeljenom odlukom sudija, koja je prema mišljenju brojnih američkih stručnjaka bila kontroverzna.

Već u prvoj rundi je Sekulić nožnim udarcem napravio probleme Dvajtu Grentu,koji se oporavio i uspeo da malo uzdrma Sekulića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ga je potom srušio i držao u parteru do kraja runde.

Pred kraj druge, Sekulić je snažno udario levim overhendom, usledila je kombinacija i Grent je završio uz žicu primoran da se brani, dok je Amerikanac u trećoj veštije izbegavao Sekulića i iz kontri ga udarao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.