UEFA ZAKAZALA HITAN SASTANAK: Opet se pomera meč reprezentacije Srbije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2020, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ZAKAZALA HITAN SASTANAK: Opet se pomera meč reprezentacije Srbije!

Pandemija čini svoje.

Posle odluke da se odloži Evropsko prvenstvo, UEFA je za sredu zakazala novu video konferenciju, a sastanku će prisistvovati čelnici Evropske fudbalske unije i 55 nacionalnih saveza na kontinentu. Raspravljaće se o temama vezanim kako za reprezentativna takmičenja i evropske kupove, tako i o temama kao što su ugovori igrača i prelazni rokovi.

- UEFA je pozvala generalne sekretare svih 55 zemalja članica na video konferenciju u sredu 1. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aprila u podne, da bismo podelili nove informacije o napretku koji su dve radne grupe napravile u prethodne dve nedelje po brojnim pitanjima, kao i da prodiskutujemo o novim datumima za odigravanje utakmica - stoji u saopštenju vodećih ljudi fudbala na Starom kontinentu.

Zvanični stav Evropske kuće fudbala je da do 30. juna moraju sve nacionalne lige da se završe. To deluje nemoguće, pa je sigurno da će morati da dođe do pomeranja, a predsednik UEFA Aleksandar Čeferin je pomenuo opciju da se tekuća sezona "rastegne“ sve do avgusta. Pored toga, odloženi su na neodređeno mečevi Lige šampiona i Lige Evrope, a očekuje se da u sredu budu pomereni i susreti baraža Lige nacija, u kojem Srbija gostuje Norveškoj. Po poslednjem dogovoru, utakmice bi trebalo da se odigraju od 2. do 7. juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.