UEFA PRATILA SVETSKE KLADIONICE: Pokrenuta istraga zbog sumnjive utakmice u Srbiji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA PRATILA SVETSKE KLADIONICE: Pokrenuta istraga zbog sumnjive utakmice u Srbiji (VIDEO)

Bura u Superligi.

Utakmica 16. kola Superlige Srbije između Proletera iz Novog Sada i niškog Radničkog nalazi se pod lupom UEFA zbog sumnjivog preokreta, pišu Večernje novosti. Domaćin je vodio na poluvremenu u Novom Sadu sa 1:0, a onda su gosti preokrenuli rezultat posle penala i autogola za 2:1.

Izveštaj iz Niona sugeriše Fudbalskom savezu Srbije da pokrene postupak zbog indicija u regularnost utakmice u kojoj je domaćin poveo 1:0, pa sumnjivim penalom i autogolom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u roku od 60 sekundi omogućio gostima iz Niša da lakše stignu do trijumfa.

Etička komisija FSS je zbog toga dobila nalog od čelnika Saveza da pokrene svoju istragu o pomenutoj utakmici o kojoj fudbalska Srbija, zasad samo po kuloarima, bruji već pet dana. Inače, izveštaj iz UEFA je nastao na osnovu navodnih sumnjivih dešavanja u svetskim sportskim kladionicama, jer je neposredno pre početka meča u Novom Sadu, ova utakmica bila skinuta sa ponude za klađenje.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.