UEFA ODOBRILA: Na Marakani će biti minut ćutanja, ali ne zbog Nebojše Glogovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2018, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UEFA ODOBRILA: Na Marakani će biti minut ćutanja, ali ne zbog Nebojše Glogovca

Meč Crvene zvezde i CSKA počinje u 18 časova.

Na stadionu ''Rajko Mitić'' danas od 18 časova Crvena zvezda dočekuje CSKA  u šesnaestini finala Lige Evrope. Termin utakmice nije uobičajen za mečeve u Ligi Evrope, ali je tak odolučeno ubrzo posle žreba zbog toga što Partizan u četvrtak igra svoj meč nokaut faze u Ligi Evrope.

ČIM JE PROŠLA PONOĆ: Od brutalne poruke igrača Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred CSKA, podilaziće vas JEZA (FOTO)

KLADIONICE IZNENADILE: Evo kakve su kvote na meč Zvezde i CSKA

Pre početka večerašnje utakmice na našem najvećem stadionu biće održan minut ćutanja u čast žrtvama avionske nesreće koja se u nedelju dogodila u Podmoskovlju.CSKA je na zvaničnom "Tviter" nalogu podelio sa pratiocima obaveštenje vezano za minut ćutanja jer je očito UEFA dala dozvolu da se u Beogradu oda počast žrtvama stravične nesreće u kojoj je stradalo 65 putnka i šestoro članova posade kada se avion An-148 koji je leteo na liniji Moskva - Orsk srušio u moskovskom regionu samo nekoliko minuta posle poletanja sa aerodroma Domodedovo.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.