UEFA ODLUČILA: Italijan deli pravdu u finalu Lige šampiona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2020, 19:03

UEFA ODLUČILA: Italijan deli pravdu u finalu Lige šampiona (FOTO)

Utakmica se igra u nedelju od 21 čas u Lisabonu.

Bajern iz Minhena i Pari Sen Žermen u nedelju od 21 čas igraće u Lisabonu finalni meč Lige šampiona. Bavarci su u polufinalu savladali Lion sa 3:0, dok je Pari Sen Žermen identičnim rezutatom savladao Red Bul Lajpcig.

Sudijska komisija evropske kuće fudbala (UEFA) odredila je i sudiju ovog meča, a arbitar koji će deliti pravdu je iskusni Italijan Danijele Orsato.

🇮🇹 Italy’s Daniele Orsato will >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << take charge of the #UCLfinal on Sunday...

— UEFA (@UEFA) August 20, 2020

Italijanu će pomagati njegovi zemljaci Lorenco Manganeli i Alesandro Đačatini, dok je za četvrtog sudiju određen Ovidiju Hategan iz Rumunije. Za VAR tehnologiju će biti zadužen Italijan Marko Gvida.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.