UEFA NE HAJE ZA KORONU: Evorpsko prvenstvo ipak u 12 država

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2020, 10:11

UEFA NE HAJE ZA KORONU: Evorpsko prvenstvo ipak u 12 država

Odustalo se od ideje da se mečevi igraju u jednoj zemlji.

Naredno Evropsko prvenstvo u fudbalu biće održano na leto 2021. umesto ove godine, a razlog tome je pandemija korona virusa. Uprkos virusu koji je zaustavio čitav svet, Evropska fudbalska federacija (UEFA) neke stvari nema nameru da promeni.

Tako će predstojeće Evropsko prvenstvo ipak biti održano u 12 država kako je i prvobitno planirano, potvrđeno je iz sedišta UEFA u Nionu, bez obzira što je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predstavljena i ideja da bi zbog veće bezbednosti u doba pandemije bolje bilo da se mečvi šampionata Starog kontinenta igraju u samo jednoj državi.

Nekad je meč Štutgart – Bajern bio veliki derbi juga Nemačke, ali Bavarci odavno dominiraju, i redovno dobijaju Švabe. Danas od 15.30 na Mercedes Benc Areni kvota na dvojku je 1,35, kombinazzija 2&3+ je 1,48, a kvota na keca je čak 8,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Štutgart – Bajern.

Međutim, UEFA je odlučila da odustane od tog predloga više od pola godine pre početka turnira što izgleda kao veoma hravar potez, a da li je zaista takav presudiće vreme. Titulu evropskog šampiona brani reprezentacija Portugalije koja je 2016. u finalu bila bolja od domaćina šampionata Francuske.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.