UDAJE SE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH SPORTISKINJA: Hrvat joj uz harmoniku priredio iznenađenje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 12:50

UDAJE SE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH SPORTISKINJA: Hrvat joj uz harmoniku priredio iznenađenje (FOTO)

Rekla je sudbonosno "da".

Srpska kajakašica Milica Starović rekla je "da" svom dugogodišnjem dečku Antunu Novakoviću, koji je odlučio da joj priredi iznenađenje u svom rodnom Slavonskom brodu i da je zaprosi.

On je pitao svoju devojku da se uda za njega uz harmoniku, a ona je s oduševljenjem prihvatila njegovu bračnu ponudu i sa fanovima je na Instagramu podelila lepu vest.

Poseban i divan dan... ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "da" - rekla je Milica uz fotografiju kako se ona i izabranik njenog srca ljube, dok u pozadini svira harmonika.

Poseban i divan dan ❤ ...ja sam ostala bez reči, mogla sam samo da kazem "da" 🥰🙈 Todor approves.🐾👍

A post shared by Milica Starovic (@starovicmilica) on Jun 1, 2020 at 12:57pm PDT

Milica je 19. maja napunila 32 godine, dok je njen budući suprug mlađi od nje devet godina. Ipak, razlika u godinama nije poremetila njihovu dvoipogodišnju vezu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.