UČITELJICA BI DA SE NAGODI: Ronaldo zbog silovanja plaća 60 miliona evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 11:02

UČITELJICA BI DA SE NAGODI: Ronaldo zbog silovanja plaća 60 miliona evra (FOTO)

Majorga tvrdi da je bila neuračunljiva.

Bivša manekenka, a sada učiteljica, Ketrin Majorga, traži 60 miliona evra od Kristijana Ronalda zbog toga što je, kako tvrdi, bila neuračunljiva kad je pristala na vansudsko poravnanje sa zvezdom svetskog fudbala?

Podsećanja radi, Majorga je 2010. godine uzela 350.000 evra od Ronalda na ime vansudskog poravnanja posle optužbi da ju je Portugalac silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu 2009. godine. Kaže da je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neuračunljiva kada je tu odluku donela i traži dodatnih 60 miliona - 20 miliona za pretrpljeni bol i duševnu patnju, 20 za budući bol i duševnu patnju i isto toliko za sudske i druge troškove, prenosi Dejli mejl!

Cristiano Ronaldo rape accuser demands £56million for ‘pain & suffering’ after claims star ‘assaulted’ her in hotel room

Wednesday April 29, 2021

THE woman accusing Cristiano Ronaldo of rape is claiming for £56million in damages, it's been revealed. pic.twitter.com/huaqw6kIdX

— Smart Eagles (@SmartEaglesZed) April 29, 2021

Takođe, tvrdi da je svojevoljno pristala da ode u sobu kod Portugalca, ali da nije želela odnose, međutim prema njenoj priči to nije sprečilo Ronalda da je iskoristi.

- Čvrsto poričem optužbe koje su iznete protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu što jesam i u šta verujem - rekao je Ronaldo.

Opasno se zakuvalo u Španiji, četiri nalaze se u tri boda razlike, i svaki kiks može da bude presudan. Zato Barselona večeras (19.00) protiv Granade ne sme da dozvoli bilo kakvo iznenađenje - kvota na keca je 1,15, a na kombinazziju 1&3+ 1,38. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Granada

Tužilaštvo nije pokrenulo postupak jer je utvrdilo da "tvrdnje gospođice Majorga ne mogu biti dokazane bez osnovane sumnje" pa je ona morala da pokrene civilnu parnicu.

Ukupna suma koju Majorga zahteva od Ronalda otprilike odgovara njegovoj dvogodišnjoj plati u Juventusu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ronaldo u problemu: Učiteljica traži 60 miliona dolara zbog silovanja, pretrpljenog bola i buduće patnje (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 29.Apr.2021

Bivša manekenka, a sada učiteljica, Ketrin Majorga, traži 60 miliona evra od Kristijana Ronalda zbog toga što je, kako tvrdi, bila neuračunljiva kad je pristala na vansudsko poravnanje sa zvezdom svetskog fudbala. Majorga je 2010. godine uzela 350 hiljada evra od Ronalda na ime vansusdkog poravnanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.