UBIO SE SLAVNI TRENER: Osvojio zlato sa reprezentacijom a OPTUŽEN ZA TRGOVINU LJUDIMA I SILOVANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 09:55

UBIO SE SLAVNI TRENER: Osvojio zlato sa reprezentacijom a OPTUŽEN ZA TRGOVINU LJUDIMA I SILOVANJE!

Bizarno i jezivo.

Bizaran slučaj potresa ovih dana američki sport. Najpre je lekar olimpijske gimnastičarske reprezentacije Lari Nasar optužen za dvadeset zločina silovanja i seksualnog uznemiravanja ostalih članova, te je osuđen na doživotnu robiju. A sada je, njegov saradnik iz reprezentacije, bivši američki trener Džon Gedert izvršio samoubistvo nakon višestrukih optužbi za trgovinu ljudima i, takođe, seksualno zlostavljanje.

Policija je pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telo 63-godišnjaka, povezanog sa osramoćenim lekarom Lariem Nasarom, samo nekoliko sati nakon što je u četvrtak optužen za dvadeset zločina.

Gedert je bio glavni trener američke ženske olimpijske gimnastičke reprezentacije 2012. godine koja je osvojila zlato.

Prema sudskim dokumentima podnetim u okrugu Eaton u državi Mičigen, Gedert je optužen za 20 slučajeva trgovine ljudima, kao i za jedan prvostepeni seksualni napad, za drugostepeni seksualni napad, zločinački poduhvat i kao i za laganje policajca i prikrivanje dokaza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.