U strahu su velike oči, Grizman je novi Kutinjo?

Izvor: Sportske.net, 12.Nov.2019, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U strahu su velike oči, Grizman je novi Kutinjo?

Barsa čini sve da spreči ovakav scenario...

Statistika je porazna, Antoan Grizman je u 15 mečeva u sezoni dao četiri gola i to pošto su Mesi i Suarez propustili neke mečeve, pa sigurno ne može da se žali da nije imao lopte, niti da je igrao na poziciji koja mu ne odgovara.

Eksplozija Fatija je naterala ljude u klubu da se zapitaju ima li Francuz uopšte mesta u prvoj postavi, tim pre što nije baš u najboljim odnosima sa saigračima.

Grizman i Mesi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su demantovali nesuglasice, Francuz je rekao da obojica malo govore i da nije bilo prilike da se upoznaju. Klub je organizovao nedavno večeru na kojoj su bili Suarez, Mesi i Grizman u želji da Južnoamerikanci prihvate pojačanje iz Atletika.

Kako piše katalonski "Sport" Barselona se boji da bi Grizman mogao da postane novi Kutinjo, odnosno da izgubi mesto u timu. Plaćen je 120 miliona Atletiku, tačnije isplaćena je klauzula, a on sam zarađuje oko 17 miliona evra po sezoni.

Videćemo šta će se dalje dešavati, Barsa sebi ne može da priušti promašaje, ni Kutinjo, ni Dembele koji su stigli od novca dobijenog za Nejmara nisu se proslavili.

Brazilac je na pozajmici u Bajernu, ali ne blista i teško da će Bavarci otkupiti njegov ugovor na kraju sezone...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.