Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 21:03

U šoku: Boka tražila i dobila odlaganje utakmice Kopa Libertadores zbog Maradonine smrti

CONMEBOL odobrio taj zahtev

Boka Juniors tražila je od Conmebol-a odlaganje utakmice protiv Internasionala u okviru Kopa Libertadores, sve zbog stanja šoka u kom se klub iz Buenos Ajresa nalazi posle smrti Dijega Maradone. Meč je trebalo da se igra večeras sat i 30 minuta posle ponoći, ali je sada i zvanično odložen jer je zahtev Boke usvojen.

Meč će biti odigran 2. decembra, a revanš će se igrati sedam dana kasnije

Ovu informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << objavio je poznati argentinski list Ole. Ceo tim i svi ljudi u Boki su šokirani i potreseni vešću da je Maradona preminuo, poznato je da je to najveća legenda kluba, kao i cele Argentine.

Trener Boke, Migel Anhel Ruso, bio je Maradonin saigrač u reprezentaciji Argentine. Maradona je bio i trener Tevezu u nacionalnom timu i imao je veoma bliske veze sa bivšim fudbalerom Mančester Junajteda.

Cela delegacija Boke čekala je na odgovor nadležnog organa takmičenja. Taj zahtev se razmatrao, a onda je i odobren. Boka je već krenula ka Buenos Ajresu.

Podsećamo, Maradona je danas preminuo u 61. godini života posle srčanog napada.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.