U ZVEZDI SE NIJE NAIGRAO: Iz Južne Amerike opet dolazi u Evropu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2017, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZVEZDI SE NIJE NAIGRAO: Iz Južne Amerike opet dolazi u Evropu (FOTO)

Beogradske crveno-bele napustio je pre tri godine.

Migel Arauho se nije naigrao u Crvenoj zvezdi. Defanzivac iz Perua nastupio je za crveno-bele samo pet puta, a zatim se vratio u domovinu. U Alijanci iz Lime odigrao je 70-ak mečeva, ali bi po pisanju medija u Peruu mogao ponovo da zaigra u Evropi. Kako tvrdi njegov agent, postoje ponude iz Belgije, Holandije i Danske, a da li će ih prihvatiti, ostaje da se vidi.

Kao i jedan razloga za prodaju navodi se i loša finansijska situacija, s tim da se ne navodi koliki bi tansfer bio. Prema podacima sa specijalizovanog sajta Transfermarkt, 23-godišnji Peruanac vredi pola miliona evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.