U ZEMLJU DA PROPADNE OD BLAMA: Inter je PAO u Bergamu, ali je igrač Atalante napravio PROMAŠAJ godine (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZEMLJU DA PROPADNE OD BLAMA: Inter je PAO u Bergamu, ali je igrač Atalante napravio PROMAŠAJ godine (VIDEO)

Domaćin ponizio tim iz Milana.

U prvom meču nedeljnog programa Serije A, Atalanta je deklasirala Inter sa (4:1), ali je utakmicu u Bergamu obeležio skandalozan promašaj Slovenca Josipa Iličića.

DA LI JE JOKANOVIĆ ZAVRŠIO U FULAMU: Klopov Liverpul se iskupio za poraz od Zvezde (FOTO)

NAVIJAČI FULAMA ĆE BITI BESNI: Mitrović dao gol, sudija ga poništio, a onda je usledila KONTRA od SAMO 12 sekundi (VIDEO)

A SAD I DEFINITIVNO: Gradi se NACIONALNI >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stadion! Zna se i LOKACIJA (FOTO)

Prva zvezda kluba iz Bergama je u 22. minutu, kod rezultata 1:0 za domaćina, ostao usamljen na drugoj stativi i ispred prazne mreže promašio već viđen pogodak.

Iličić je bio nezgodno okrenut ka golu, ali se spetljao i napravio po mnogima promašaj godine. To, međutim, nije uticalo na pobedu Atalante koja se sa tri boda probila na šestu poziciju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.