U Totenhemu razbijaju kasu, Poketinu stiže napadač od 50 miliona?

Izvor: Sportske.net, 16.Apr.2019, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Totenhemu "razbijaju" kasu, Poketinu stiže napadač od 50 miliona?

Englezi zainteresovani za talentovanog špica.

Totenhem dugo nije dovodio pojačanja, praktično celu sezonu su odigrali u istom sastavu kao i prošle godine.

Dok jedni to vide kao vrlinu jer velikih prodaja nije ni bilo, drugi smatraju da bi nova lica mogla da osveže "Pevce" u narednom periodu.

Prema pisanju Asa, Sparsi su rešili da pazare upravo u Španiji, meta je Maksi Gomez.

Napadač Selte ima tek 22 godine, postigao je 11 golova i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << upisao devet asistencija u dosadašnjem toku Primere u kojoj se klub iz Viga grčevito bori za opstanak.

Nastupa za reprezentaciju Urugvaja, za njegove usluge zainteresovan je i Vest Hem, ali nema sumnje da je Totenhem u ovom trenutku atraktivnija sredina.

Gomez je procenjen na 50 miliona evra, ali postavlja se pitanje da li će uprava kluba želeti da odvoji toliki novac za igrača koji bi bio alternativa Hariju Kejnu.

Osim ako u planu nije nešto drugačija taktička zamisao Maurisija Poketina.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.