U Sremskoj Mitrovici dodeljene nagrade Đak generacije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jun.2020, 13:22

U Sremskoj Mitrovici dodeljene nagrade "Đak generacije"

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici upriličena je tradicionalna dodela nagrada "Đak generacije" za najbolje učenike osnovnih i srednjih škola školske 2019/2020. godine. Ove godine njih 19 je dobilo nagrade, a grad na ovaj način želi da podstakne vredne učenike.

Najboljim osnovcima i srednjoškolcima za proteklu 2019/2020. godinu na teritoriji grada Sremska Mitrovica, uručene su nagrade "Đak generacije". Nagrađeni učenici su se zahvalili na priznanjima i poručili da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pored svog truda i rada ne bi uspeli bez podrške svojih nastavnika i roditelja.

Nagrada "Đak generacije" se sastoji od diplome i novčanog dela u iznosu od 20.000 dinara, a dobilo je ukupno 19 učenika. Zamenik načelnika Gradske uprave za obrazovanje, kulturu i sport Zoran Miščević je pohvalio učenike i istakao da Grad Sremska Mitrovica na ovaj način ceni njihov trudi i rad i stimuliše za dalje školovanje.

Tradicionalna dodela nagrada đacima generacije organizuje se svake godine na osnovu predloga Nastavničkog veća osnovnih i srednjih škola na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad nagradio ĐAKE GENERACIJE

Izvor: OkRadio.rs, 26.Jun.2020

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i predsednik Skupštine grada Dejan Tričković organizovali su prijem za đake generacije osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada. Čestitajući im na postignutom uspehu, gradonačelnik je istakao da se grad Vranje ponosi velikim brojem vredne, uspešne...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.