U Realu ne brinu zbog Pogbe, poslata ponuda od 70 miliona!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Realu ne brinu zbog Pogbe, poslata ponuda od 70 miliona!

Španci se nadaju da će završiti posao.

Real Madrid je rešio da kupuje u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Iako je prethodno najavljeno da Zinedin Zidan ne želi još jednog vezistu pošto do Pola Pogbe nema ništa, iz Portugala stižu drugačije vesti.

ESPN piše da je Real poslao ponudu vrednu 70 miliona evra za vezistu Sportinga iz Lisabona Bruna Fernandeša.

Portugalac je ovog leta bio na pragu prelaska u Premijer ligu, za njega su bili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zainteresovani Totenhem, potom je i Junajted poslao ponudu, ali čelnici portugalskog kluba nisu bili zadovoljni ponudom.

Real je spreman da im ispuni zahteve, tačno 70 miliona evra i tako dobije fudbalera koji je prošle sezone postigao čak 32 gola u svim takmičenjima kao vezni igrač.

Madriđani su već potrošili 300 miliona evra za kojih su doveli Azara, Jovića, Militaa i Mendija pored ostalih.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

TOP transferi leta, ko je na vrhu i kako je rangiran Luka Jović?

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 11:13

Sinoć je spuštena zavesa na letnju pijacu, koji transferi su je obeležili?..Kao i prethodnih godina, poslednji dan prelaznog roka bio je i ovog leta najdinamičniji i najuzbudljiviji, ali su oni najveći transferi ipak su realizovani nešto ranije...''Transfermarkt'' je objavio Top listu najvećih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.