U Realu besni posle poraza – ima li sudija Ernandes problem sa Ramosom?

Izvor: B92, 23.Feb.2020, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Realu besni posle poraza – ima li sudija Ernandes problem sa Ramosom?

Fudbaleri Real Madrida okrivili su sudiju za poraz od Levantea (1:0) u La Ligi.

Najtrofejniji klub sveta izgubio je u predgrađu Valensije i prepustio prvo mesto velikom rivalu Barseloni.

Logično, svima iz Reala je teško pao poraz, prvi posle četiri meseca u prvenstvu, ali su krivca pronašli u sudiji Alehandru Ernandesu.

Prvi ispred svih kapiten Serhio Ramos.

"U prošlosti su sudije edukovane kako se igra. Sada, ne možeš da pričaš sa njima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pitao sam Ernandesa da li ima lični problem sa mnom i mislim da mu se takve reči nisu svidele", rekao je Ramos.

Frustriran je bio takođe desni bek i dete Reala Dani Karvahal.

"Sudije više ne znaju da kada bi trebalo da duvaju u pištaljku tokom utakmice. Moramo da se pridržavamo takvim odlukama sudijama, isto kao i VAR-u", naveo je Karvahal.

Ramos je bio besan zato što je već u 10. minutu dobio žuti karton zbog faula nad Horheom Miramonom, ali je i mogao da bude isključen zato što ih je napravio još nekoliko u nastavku.

Na njegovu sreću, uspeo je da "izgura" 90 minuta i bude spreman za El Klasiko narednog vikenda na stadionu "Santijago Bernabeu".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.