U REALU JOVIĆ TEMA BROJ 1: Da li je dobro što Luka daje golove? Zidanov ODGOVOR mnoge ZAČUDIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 14:52

U REALU JOVIĆ TEMA BROJ 1: Da li je dobro što Luka daje golove? Zidanov ODGOVOR mnoge ZAČUDIO

Francuz promenio ploču.

Otišao je Luka Jović iz Reala, vratio se u Frankfurt i odmah postigao dva gola. Upravo zbog toga bio je glavna tema redovne konferencije za medije trenera Madriđana Zinedina Zidana.

- Da li su dva gola Jovića dobra ili zapravo loša vest za Real Madrid - glasio je prvo pitanje španske novinarke.

- Ne, ne, ne... Baš suprotno - počeo je Zidan.

 - Svidelo mi se to što je uradio. To je ono što Jović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zna da radi. Srećan sam zbog njega, a on je fudbaler Real Madrida i želim mu sve najbolje - uz osmeh na licu rekao je trener Real Madrida kod kog je Jović za godinu i po dana odigrao samo 32 meča ulazeći ugavnom sa klupe i dobijajući šansu na kašičicu.

#e_RadioUS Does Luka Jovic’s failure at Real Madrid mean Zinedine Zidane is a bad coach? | ESPN FC Extra Time https://t.co/9nLDMliLOA pic.twitter.com/Kf3ycjy9v5

— E-Radio.US (@eRadioUS) January 19, 2021

- Da li vam smeta kada igrač poput Jovića ode iz kluba i onda igra dobro?", glasilo je još jedno pitanje o srpskom napadaču.

- Da, ali to je lakši deo reći da je to moja greška - opet se osmehnuo Zizu.

Dortmund se udaljava od prvog mesta, ali samo zbog loših partija na domaćem terenu. Na gostovanjima Milioneri igraju fenomenalno, a večeras (20.30) idu na noge Leverkuzenu koji je u padu. Kvota na dvojku je 2,30, kec je 3,10, a GG3+ 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Leverkuzen - Dortmund.

- Volim svoje sve igrače, ima momenata kada ostanu ovde u Madridu i znaju da je teško, ali i onih kada odu i pokažu kvalitet. To je Jović uradio. Nije isto igrati u Realu ili u nekom drugom klubu, Luka ima 21 godinu i budućnost da pokaže da je vredan Real Madrida-  istako je Zidan, koji je namerno ili slučajno zaboravio da je Luka nedavno proslavio 23. rođendan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Rakel Mauri, supruga Ivana Rakitića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.