U NIKAD JAČOJ KONKURENCIJI: Evo kakve se šanse daju Partizanu za osvajanje Evrokupa!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 01:10

U NIKAD JAČOJ KONKURENCIJI: Evo kakve se šanse daju Partizanu za osvajanje Evrokupa!

Crno-beli otvaraju sezonu u Španiji.

Posle tačno sedam meseci, košarkaši Partizana kreću u novi napad na osvajanje Evrokupa.

Kreće nova sezona za košarkaše Partizana. Večeras (20.45) gostuju Huventudu u prvom kolu Evrokupa, i nalaze se u ulozi autsajdera. Dvojka donosi kvotu 3,05, dok je kvota na domaćina 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Huventud - Partizan.

Izabranici tadašnjeg trenera Andree Trinkijerija, do >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekida sezone, bili su najbolja ekipa ovog takmičenja, a sada će pod vođstvom Vlade Šćepanovića pokušati da ponove taj rezultat.

Crno-beli su uvršteni među najveće kandidate za osvajanje pehara i plasman u Evroligu. Kao i prošle sezone, kotirani su na deobi trećeg mesta, sa kvotom 9, kao i ruski Uniks.

Najveće šanse da podigne trofej daju se Đorđevićevom Virtusu (4.00), dok je na drugom mestu španska Unikaha sa koeficijenom 6.00.

Daleko iza Parnog valjka, ostali su: Lokomotiva Kubanj (11,00), Huventud (13,00), Gran Kanarija (15,00), Andora (17,00) i Venecija (23,00), dok se najmanje šanse daju francuskom Monaku sa kvotom 29.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.