U MLS stižu dvojica prvaka sveta, preusudiće poziv Dejvida Bekama?

Izvor: Sportske.net, 10.Avg.2020, 09:37

U MLS stižu dvojica prvaka sveta, preusudiće poziv Dejvida Bekama?

Amerikanci se ne šale.

MLS liga očigledno postaje sve zanimljivija opcija ne samo za trofejne fudbalere na zalasku karijere, već i za one u najboljim igračkim godinama.

Tako bi Amerikanci u novoj sezoni mogli da vide i dva prvaka sveta.

Sinsinati je ozbiljan u nameri da dovede Marija Gecea koji je postao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Dortmundom.

I pored utiska da je Nemac prošao svoj igrački zenit, valja podsetiti da on ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tek 28 godina i da bi, ukoliko pronađe pravu formu, bio ogromno pojačanje za Sinsinati.

U SAD bruje i o interesovanju Majamija za člana Juventusa Bleza Matuidija.

Vlasnik kluba Dejvid Bekam je navodno već kontaktirao čelnike torinskog kluba kako bi se raspitao za usluge 33-godišnjeg Francuza kojem narednog leta ističe ugovor.

Mautidi je na izlaznim vratima kluba koji namerava da napravi pravu malu revoluciju, a sve je počelo imenovanjem Andree Pirla za novog trenera.

Amerikanci se nadaju da će dolazak dvojice prvaka sveta, Gecea sa Nemačkom 2014. i Mautidija sa Francuskom 2018, umnogome pojačati reputaciju MLS lige koja iz godine u godinu privlači fudbalere sa ozbiljnom reputacijom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.