U Juventusu pljušte ponude na sve strane, da li će stići ona prava?

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Juventusu pljušte ponude na sve strane, da li će stići ona prava?

Kako se bliži početak sezone sve je izvesnije da Argentinac ostaje u Torinu.

Ostalo je još deset dana do početka Serije A, dan ranije završava se prelazni rok za klubove sa Apenina.

Još uvek traje transfer-saga Juventusa oko dovođenja novog napadača, ali vremena je sve manje. "Bjankoneri" imaju sijaset ponuda iz Lige 1 za svoje igrače, ali nijedna ne glasi na ime Paula Dibale.

Monako se prema pisanju Đanluke di Marcia interesuje za trio igrača "Stare >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dame".

"Kneževi" žele kompletnu revoluciju u svim linijama tima, na spisku su Rugani, Blez Matuidi, ali i Mario Mandžukić.

Italijanski novinar posebno naglašava interesovanje za italijanskog štopera, jasno je da Rugani nema mesta u prejakoj zadnjoj liniji italijanskog šampiona.

Za Matuidija je navodno zainteresovan i bivši klub PSŽ, ali i Olimpik Lion.

Videćemo da li se osvajač Svetskog prvenstva vraća kući. Sa druge strane srebrni iz Rusije, Mandžukić, ima ponudu Borusije Dortmund koja bi volela iskusnog Hrvata da vrati u Bundesligu gde je "Super Mario" ostavio traga.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.