U Junajtedu priznaju, ovo je zaista najgori transfer u novijoj istoriji!

Izvor: Sportske.net, 22.Apr.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Junajtedu priznaju, ovo je zaista najgori transfer u novijoj istoriji!

Nemaju baš nikakvo rešenje...

Kako pišu engleski mediji, Ed Vudvard je na jednom sastanku direktora priznao da je Aleksis Sančez velika greška kluba.

Ne samo da je najbolje plaćeni igrač u istoriji Junajteda, već je njegova plata izazvala probleme kod ostalih fudbalera, poput Pogbe, a ljut je i De Hea.

U odnosu na ono što pruža, jasno Sančez je višak i iako je Solskjer probao da ga vrati u život, ništa se nije promenilo. Osim što je često povređen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sančez je prilično nezainteresovan, a njegovo forsiranje bila bi smetnja za razvoj mladih igrača.

"Svi moraju da napreduju i da pokažu želju", kaže Solskjer, koji izbegava da pomene ime "Čudesnog dečaka" koji je za skoro 18 meseci u Junajted uglavnom statirao9, ali i da budemo pošteni, imao dosta povreda.

Junajted mu, kao i ostalim igračima neće isplatiti pun iznos primanja, čeka ga kazna od 25% ako se klub ne dokopa top 4, odnosno lige šampiona, ali svejedno, i dalje će njegova plata biti veliki udarac za "Đavole", kao i prepreka prodaji.

On je navodno nuđen Juventusu koji je ranije bio zainteresovan, ali jasno je Italijani ne razmišljaju o tome, a priča se da je Aleksis odbio PSŽ prošle zime jer nije želeo da ode na pozajmicu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.