U IŠČEKIVANJU DUELA NA ENFILDU: Milojevića su pitali mnogo toga, a na kraju je odgovorio hoće li igrati Savić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U IŠČEKIVANJU DUELA NA ENFILDU: Milojevića su pitali mnogo toga, a na kraju je odgovorio hoće li igrati Savić (FOTO)

Utakmica 3. kola elitnog takmičenja biće odigrana u sredu.

Pred fudbalerima Crvene zvezde je nova utakmica u Ligi šampiona. U prvom meču, na stadionu "Rajko Mitić", protiv Napolija nije bilo golova, da bi protiv Pari Sen Žermena bio upisan poraz od 6:1, na "Parku prinčeva". Za sredu (21.00) je planiran novi okršaj, sada sa Liverpulom. Duel sa Redsima najavio je šef struke Vladan Milojević, uz pomoć defanzivca Miloša Degeneka.

- Spremni smo, dobro se pripremili. Atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je fenomenalna o svi se dobro slažemo - rekao je Degenek, a zatim odgovorio na pitanje da li će pomoći iskustvo iz Pariza.

- Ne razlikuju se mnogo, naučili smo dosta stvari i spremili se. Šef nam dao instrukcije šta da radimo.

Postavljeno je i pitanje, može li da zamisli kako daje gol na "Enfildu".

- Imam pravo, ali moj prvi zadatak je da odbranim naš gol. Uz Božiju pomoć, zašto da ne. U suštini nije bitno ko je strelac, ali bih voleo da to budem ja - objasnio je Degenek i posebno naglasio Firminja, Salaha i Staridža, kao najopasnije.

Naravno, pričalo se i o huku sa tribina "Enfilda".

- Stadion je poseban, ali svaka utakmica mi je ista. Ne obraćam pažnju na terenu na atmosfer. Samo gledam da uradim dobro svoj posao - zaključio je Degenek, a zatim otišao na trening. Reč je dobio zatim Milojević.

- Igramo protiv fantastičnog tima, sa sjajnim navijačima, ali smo spremni - započeo je Milojević, a onda prokomentarisao konstataciju novinara da Livepul nije u formi kao na startu sezone.

- Igraju veoma dobro sa svojom stilom, ali ne znam kako vidite da nisu igrali dobro. Klopov stil je vidljiv, dominiraju, prave veliki broj šansi... Nekad ne date gol, dođe takav dan.

Na konferenciji je Jirgen Klop hvalio Zvezdu, tačnije pohvalio transformaciju tima. Tako su konstatovali novinari.

- Mogu da kažem da je gospodin Klop dobro opisao. U Ligi šampiona igramo sa najjačima, svesni smo s kim igramo, dok smo u našem prvenstvu dominantni. Ne bih imao ništa da dodam.

Za kraj je postavljeno pitanje, da li će Vujadin Savić igrati.

- Videćete sutra.

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.