U INAT! A MILIONI OPLAKUJU DIJEGA: Silovanje, pedofilija... Ovu damu MRZI i VELIČA ceo svet - evo zašto

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 10:46

U INAT! A MILIONI OPLAKUJU DIJEGA: Silovanje, pedofilija... Ovu damu MRZI i VELIČA ceo svet - evo zašto

Šokirala sve.

Neočekivana situacija u Španiji! Dok čitav svet oplakuje smrt Dijega Armanda Maradone, koji je preminuo 25. novembra od srčanog udara, jedna fudbalerka je uradila nešto što je šokiralo ceo svet i dospelo na naslovne strane svih medija.

Radi se o dami po imenu Paula Dapena, koja je na jednom meču rešila da protestuje protiv Maradone. Naime, na prijateljskom duelu njene ekipe Vijahes Interijasa protiv Deportiva la Korunje, ova fudbalerka je tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minuta ćutanja u čast El Pibea odlučila da ne stoji mirno.

#LoMásLeído La futbolista que se negó a respetar el minuto de silencio por Maradona: "Si no se guardó por las víctimas, no estoy dispuesta a hacerlo por un abusador" https://t.co/80sA6G6SNm

— MARCA (@marca) November 30, 2020

Dok su ostale akterke mirno stajale, radi poštovanja legenardnog kapitena Argentine, Paula je sela na travu i okrenula leđa u pravcu u kojem su svi gledali. Posle utakmice objasnila je svoj potez.

- Pre nekoliko dana, kada je bio Dan eliminacije rodnog nasilja, ovakvi gestovi se nisu pravili. Ako tada žrtve nisu dobile minut ćutanja, ja neću to da radim za zlostavljača - rekla je Paula i nastavila:

- Neću stajati mirno za silovatelja, pedofila i zlostavljača, nego ću sesti i okrenuti leđa. Da bi se neko smatrao velikim igračem, mora pre svega da bude čovek i da ima vrline važnije od veština s loptom, za koje je poznato da su kod Maradone bile spektakularne - istakla je Dapena koju su mnogi oštro osudili na društvenim mrežama, ali isto tako mnogi i podržali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.