U DVORANI MUK, 58. MINUT, A SAIGRAČ SE RADUJE ČIM JE JOKIĆ IZBACIO LOPTU: Evo kako je Džoker dao trojku za pobedu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 08:47

U DVORANI MUK, 58. MINUT, A SAIGRAČ SE RADUJE ČIM JE JOKIĆ IZBACIO LOPTU: Evo kako je Džoker dao trojku za pobedu (VIDEO)

Savršenstvo.

Kada je gusto lopta ide najboljem, kada treba da se odluči meč šutem za tri poena – lopta, naravno, ide najboljem, bez obzira na to što je u pitanju centar.

To je jednostavcan recept za trijumf u Denver Nagetsima koji u svoljim redovima zbilja imaju najboljeg igrača u NBA, Nikolu Jokića.

Sarpski as je rešio dramu protiv Memfisa trojkom 43 sekunde pre kraja drugog produžetka. Jokiću nije drhtala ruka ni u 58. minutu meča, tako to rade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majstori.

Kada je lopta krenula ka košu Nikolin saigrač Vil Barton je bio toliko siguran da će Srbin pogodtiti da je podigao ruku u znak radovanja.

Lako je biti samouveren kada imate Jokića za saigrača...

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.