Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2021, 00:03

U Čuki zadovoljni rezultatom i igrom, Milojević priznaje: Moglo je da bude i 5:1

Predstavnici Čukaričkog i Hamarbija saglasni da je domaćin potpuno zasluženo slavio

Pobeda nad Hamarbijem u prvom susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija donela je značajnu prednost Čukaričkom pred revanš u Švedskoj (3:1).

Pavle Delibašić, član stručnog štaba Brđana, osim zbog rezultata imao je poboda za zadovoljstvo i zbog odlične igre koju je njegov tim prikazao u Humskoj.

"Lepo je biti član Čukaričkog posle pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv Hamrbija. Nismo veliki klub da bismo imali svake godine evropske utakmice, ali smo odigrali odlično. Respektovali smo Hamarbi, ipak odradili smo veliki posao, ali ovde nije kraj. U Stokholmu nas očekuje pakao. Rezultat je realan, međutim ništa nismo završili. Nadam se da ćemo biti na visini zadatka", rekao je Delibašić.

Trener u stručnom štabu Čukaričkog potom je istakao da rezultat za njega nije iznenađenje.

"U najavi utakmice imali smo informacije da smo u Švedskoj totalni aucajderi. Odigrali smo kako smo i planirali. Ipak, bilo je mnogo teško, ali je i istina da smo se bolje snašli. Moram da kažem da nismo ni bili kompletni, jer su nam nedostajala trojica igrača. Ipak, skidam kapu svima, jer su odigrali fenomenalno. Nadam se da ćemo biti još stabilniji u Stokholmu, jer mislim da ćemo imati Mijailovića i Stevanovića".

Kadrovski problemi uzrokovali su dozu rizika s obzirom na to da je prinudno šansu dobio znatno veći broj mladih igrača.

"Ovo je najbolja naša utakmica od početka sezone. Polako dižemo formu. Mladim igračima ne treba specijalna motivacija za to, oni sami pokazuju kvalitet i talenat. Na njih može ozbiljno da se računa", zaključio je Delibašić.

Na reči trenera domaćina nadoezao se šef stručnog štaba Hamarbija Miloš Milojević koji je priznao da se nadao boljem rezultatu u srpskoj prestonici.

"Čukarički je igrao dobro, moglo je da bude i 5:1. Dosta problema smo imali u igri, ponudili smo se rivalu kao na tacni. Nismo uspeli da markiramo Docića, verovatno sam im i ja loše to objasnio. Plan Čukaričkog je bio dobar za ovu utakmicu i zato su dali tri lepa gola. Ipak, mislim da su svi golovi došli posle naših grešaka, ali mi je drago što im nismo primili i više", kazao je Milojević.

On je priznao da su Brđani nadigrali njegov tim u svim elementima igre.

"Psihološki nismo bili spremni, Čukarički je na sve bio bolje pripremljen. Stariji, iskusniji su kod nas podbacili, dok su kod Čukaričkog najbolji bili najbolji. Znao sam kvalitet našeg rivala, kao i nedostatak moje ekipe, zato sam i pre utakmice rekao da je Čukarički favorit".

Strateg Hamarbija potom je otkrio zašto je u drugom poluvremenu zamenio najboljeg igrača Ludvigsena.

"Osetio je neprijatnost u predelu zadnje lože zato i nisam hteo da rizikujem. Nadam se da će moći da igra u četvrtak. Primer je ostalima, ipak nije mogao više", istakao je Milojević.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.