U Boki pronađeno beživotno telo starije žene

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 09:52

U Boki pronađeno beživotno telo starije žene

U naselju Boka u opštini Sečanj u dvorištu porodične kuće zatečeno je telo Eržebet B.stare 83 godine blatnjavo, krvavo i bez odeće. 

Njen suprug pozvao je komšiju oko 20 sati u četvrtak i rekao mu da je žena pala i da pođe sa njim u kuću, prenose Večernje novosti.

Kako je rekao komšija, kada je ušao u kuću za suprugom nastradale žene, video ga je kako pokušava da ispravi metalnu stolicu.

Stradala žena je pre pet godina zajedno sa suprugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << došla u staru kuću u selu Boka koju su renovirali, a živeli su od penzije njenog muža iz prethodnog braka.

Telo starice je na obdukciji, dok je njen muž trenutno na psihijatrijskom posmatranju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žena pronađena mrtva u porodičnoj kući u Sečnju

Izvor: B92, 22.Jan.2021

U selu Boka, u opštini Sečanj, u krevetu porodične kuće pronađeno je telo Eržebet Ž., stare 83 godine, okrvavljene glave...Njen suprug pozvao je komšiju oko 20 sati u četvrtak i rekao mu da je žena pala i da pođe sa njim u kuću, prenose Večernje novosti...Kako je rekao komšija, kada je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.