U Bečeju Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Nagradni fond - pola miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2021, 10:53

U Bečeju Novogodišnji turnir u malom fudbalu: Nagradni fond - pola miliona dinara

Nakon šest godina, u Bečeju će od 22. decembra do 15. januara ponovo biti organizovan Novogodišnji turnir u malom fudbalu u organizaciji Opštine Bečej, koja je zajedno sa privrednim sektorom obezbedila i finansijsku podršku za ovaj veliki sportski događaj. Nagradni fond iznosi pola miliona dinara.

Novogodišnji turnir u Bečeju, veruju organizatori, privući će veliki broj ekipa, kako iz opštine Bečej, tako i iz cele Vojvodine, ali i inostranstva – Mađarske, Republike >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srpske i Bosne i Hercegovine, jer će se svi nadmetati za prvu nagradu koja iznosi 350.000 dinara. Drugoplasiranoj ekipi pripašće 100.000 dinara, dok nagrada za treće mesto iznosi 50.000 dinara.

"Igraće se po sistemu mali fudbal, pet plus jedan u kategorijama seniori, veterani 35 godina i stariji. Da bi bilo zanimljivije dodali smo da tri igrača 32 plus mogu da nastupe u veteranskoj selekciji", kaže Oto Bart, član organizacionog tima.

Turnir će obuhvatiti i dve takmičarske kategorije za decu – pioniri i mlađi pioniri, godišta 2006.i 2007. kao i 2008. i mlađi.

"Opština Bečej je tokom leta finansijski podržala organizaciju pet fudbalskih turnira u opštini Bečej i to dva u Bečeju i po jedan u Bačkom Gradištu, Bačkom Petrovom Selu i Radičeviću", kazao je član Opštinskog veća za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić.

"Paralelno se kontinuirano ulaže u sportsku infrastrukturu. Od sledeće godine ćemo turnire u malom fudbalu moći da organizujemo i u Bačkom Gradištu, budući da ulazimo u finiš radova na stadionu renovirajući teren za mali fudbal, koji je bio devastiran više od 20 godina", dodao je Mandić.

Kotizacija za seniore iznosi 12.000 dinara, za veterane, dok dečije ekipe treba da izdvoje 3.000 dinara za učešće na turniru.

Organizatori ističu da su pored utakmica, u planu i takmičenja u šutanju i branjenju sedmeraca, kao i nagrade za publiku.

Brojevi telefona za prijavu ekipa su 063/85-66-047 i 064/506-79-22.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.