U Barsi strahuju od kartona pred najteže gostovanje

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 13:44

U Barsi strahuju od kartona pred najteže gostovanje

Trio na oprezu.

Barselona večeras dočekuje Leganes, a Kike Setijen je najavio rotacije, pošto već u petak Katalonce očekuje najteže gostovanje do kraja sezone - u Sevilji.

Setijen će sigurno u startnu postavu uvrstiti Klemena Lenglea, pre svega zbog toga što je odradio suspenziju, a drugi razlog je što sada od iste strahuje i Samjuel Umtiti.

Uz Francuza, na karton od suspenzije su Luis Suarez i Arturo Vidal, koji imaju osigurana startna mesta u timu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na Ramon Sančez Pishuanu. Baš zbog toga, očekuje se da Čileanac, koji je protiv Majorke bio starter i dao gol već u prvom minutu, ostane na klupi kako ne bi zaradio javnu opomenu.

Što se Luisa Suareza tiče, njemu su potrebni minuti posle duge pauze i sigurno će odigrati deo utakmice kao u subotu, samo je pitanje u kom poluvremenu.

Možda vam ove informacije pomognu pri sastavljanju tiketa, no, i pored toga, Barsa je apsolutni favorit večeras od 22.00.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.